Arbëri

Red Rain, sponzor kryesor i garës së Motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

 Red Rain, sponzor kryesor i garës së Motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!
Artikull i sponsorizuar
 

Këtë të diel në fshatin Uglar të Gjilanit është mbajtur gara e motoçiklizmit, garë kjo ku sponsor kryesorë ka brendin e njohur të energjisë, Red Rain.
Por jo vetëm kaq, motoçiklisti dhe influenceri i brendit Red Rain, Blerim Aliu i njohur me nofkën ‘Livoci’ ka zënë vendin e parë edhe në këtë garë.
Edhe pse në mot të keq, numri i madh i shikuesve që ndjekën garën e madhe, nuk mungoj as kësaj here.

Brendi i energjisë Red Rain, njihet për mbështjen e garave të ndryshme të sporteve ekstreme.

Suksesit s’mundesh me i ikë kur mbushesh energji me brendin Red Rain!

()