Arbëri

Mbi 15 mijë euro shpenzime për pije në kabinetin e ish-ministrit Kuçi

Mbi 15 mijë euro shpenzime për pije në kabinetin e ish-ministrit Kuçi

Plot 845 euro e 40 centë i ka kushtuar buxhetit të shtetit një takim i kabinetit të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, gjatë kohës që është udhëhequr nga Blerim Kuçi i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Të paktën kështu rezulton nga një faturë për takimin e 16 nëntorit të vitit 2020, që i është dhënë KOHËS pas kërkesës për qasje në dokumente zyrtare.

 

Plot 845 euro e 40 centë i ka kushtuar buxhetit të shtetit një takim i kabinetit të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, gjatë kohës që është udhëhequr nga Blerim Kuçi i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Të paktën kështu rezulton nga një faturë për takimin e 16 nëntorit të vitit 2020, që i është dhënë KOHËS pas kërkesës për qasje në dokumente zyrtare.

256 euro e 20 centë ishin paguar vetëm për lëngje frutash, e derisa në periudhën që ka qenë ministër Kuçi, në pije kanë shkuar mbi 15 mijë euro.