Arbëri

COVID-19: 12 të vdekur e 777 raste të reja të shtunën në Kosovë

COVID-19: 12 të vdekur e 777 raste të reja të shtunën në Kosovë
 

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar 12 vdekje dhe 777 raste të reja me COVID-19.

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 4.143 mostra