Arbëri

Vuçiq: Për një muaj fillon ndërtimi i rrugës Jarinjë – Mitrovicë

Foto: Facebook
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se për një muaj do të fillojë ndërtimi i rrugës Jarinjë – Mitrovicës. Ai tha se duhet të jetë një pasqyrë, e jo të jetë turp për vrimat ekzistuese, njofton Tanjug.

Ai ka thënë se fjala është për një sektor të madh dhe të rëndësishëm.