Arbëri

Mjekët kundër mbylljes totale të vendit

 

Kryetari i Odës së Mjekëve të Kosovës, Pleurat Sejdiu në një intervistë për Ekonomia Online ka thënë se tashmë vendi ka hyrë në valën e tretë të pandemisë ku numri i rasteve me koronavirus është duke u rritur në mënyrë drastike.

Ai shtoi se Qeveria duhet të bëjë një balancë ndërmjet shtrëngimit të masave dhe dëmit sa më të vogël të ekonomisë.