Arbëri

Ministri Sveçla priti në takim shefin e ICMP-së Matthew Holliday, flasin për të zhdukurit

 

Ministri Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, ka pritur sot në takim shefin e programit për Ballkanin Perëndimor nga Komisioni Ndërkombëtar për Persona të Zhdukur (ICMP) Matthew Holliday, i cili ishte i shoqëruar nga zyrtari i programit për Kosovë dhe rajon nga kjo organizatë Ylber Morina.

Gjithashtu, në këtë takim morën pjesë Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Kosovës për Forenzikë, Blerim Olluri dhe Shefja e Kabinetit të ministrit, Jeta Tela-Shema.