Arbëri

Përkujtohet Sebahate Morina-Sopi, kërkohet mbrojtje për gratë

Foto: KP
 

(Kosova Press) - Në heshtje është përkujtuar Sebahate Morina-Sopi, e vrarë ditë më parë nga ish-bashkëshorti i saj.

Në sheshin “Skënderbeu”, pranë objektit të Qeverisë se Kosovës, dhjetëra qytetarë vendosën lule dhe ndezën qirinj në përkujtim të saj.