Arbëri

Berisha: Vrasja e Agonis Tetajt ishte vetëm një aksident tragjik, assesi vrasje e rëndë me dashje

 

Avokati Besnik Berisha ka thënë se janë bërë spekulime për manipulim me drejtësinë në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt. Këto spekulime, thotë ai, janë bërë për përfitime monetare personale.

Pas një reagimi të sotëm nga familjar i Tetajt kundër cilësimit të veprës nga “vrasje e rëndë” në “vrasje nga pakujdesia”, Berisha thotë se ky është veprim i drejtë dhe i ligjshëm i bërë nga prokurori i çështjes. Veprim, shton ai, “i cili derivon nga një rrugë e gjatë e hetimit dhe gjykimit, me pjesëmarrje aktive të palës së dëmtuar dhe përfaqësuesit të tyre”.