Arbëri

Lista Vjosa i synon dy ministri dhe zëvendëskryeministrin

Kabinet të përgatitur profesionalisht e me integritet ka premtuar Lëvizja Vetëvendosje, që ende nuk i ka zbuluar emrat e ministrave të qeverisë së ardhshme.

 

Diskutimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Listës Vjosa për emrat e kabinetit qeverisës nuk kanë marrë ende epilog. Burime brenda këtyre zhvillimeve i kanë thënë KOHËS se Lista Vjosa i synon së paku dy ministri dhe një zëvendëskryeministër në kabinetin Kurti. Megjithëse kanë refuzuar të flasin për ndarjen e posteve dhe emrat në koalicionin fitues, kanë treguar parimet që do t’i ndjekin në caktimin e bartësve të dikastereve

Kabinet të përgatitur profesionalisht e me integritet ka premtuar Lëvizja Vetëvendosje, që ende nuk i ka zbuluar emrat e ministrave të qeverisë së ardhshme.

I njohur është vetëm pretenduesi për kryeministër, Albin Kurti, si dhe kandidatja për presidente, Vjosa Osmani.