Arbëri

Avokati i Popullit: Gjatë emergjencës shëndetësore në Kosovë kishte shkelje të të drejtave dhe lirive të njeriut

 

Avokati i Popullit publikoi raportin me rekomandime në lidhje me vlerësimin e realizimit të të drejtave shëndetësore gjatë periudhës së pandemisë COVID-19.

Sipas raportit, Gjatë emergjencës shëndetësore në Kosovë kishte shkelje të të drejtave dhe lirive themelore të njeriut