Arbëri

Beteja kundër hajnisë bartet në Supreme

Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve të 14 shkurtit e ka nxjerrë kryediplomaten e deritashme, Meliza Haradinaj, fituese të garës për deputete. Por rinumërimi i votave, i urdhëruar nga PZAP-ja, tregoi për fabrikim të këtij rezultati.

 

Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve të 14 shkurtit e ka nxjerrë kryediplomaten e deritashme, Meliza Haradinaj, fituese të garës për deputete. Por rinumërimi i votave, i urdhëruar nga PZAP-ja, tregoi për fabrikim të këtij rezultati.

Rënia nga lista e deputetëve të AAK-së ka ndodhur pas rinumërimit të votave me kusht, atyre me postë, si dhe të shtatë kutive të rinumëruara më parë në QNR, rezultatet e të cilave ishin manipuluar paraprakisht.