Arbëri

Hoxhiq: Do t’i shterim mundësitë ligjore brenda dhe jashtë vendit për rikthimin e votave

 

Adriana Hoxhiq kryetare e Iniciativës qytetare “UZ-AH” ka dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme për vendimin e PZAP-së për anulimin e votave në pesë komuna.

Dorëzimin e kësaj ankese ajo e ka konfirmuar edhe të hënën në një përgjigje për Kohën.