Arbëri

​Lajçaku: Dialogu solli marrëveshje të rëndësishme për Kosovën dhe Serbinë

​Lajçaku: Dialogu solli marrëveshje të rëndësishme për Kosovën dhe Serbinë
 

Sot janë mbushur dhjetë vjet nga fillimi i dialogut teknik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian.

Emisari special i BE-së për dialogun, Mirosllav Lajçak ka thënë se gjatë procesit të dialogut janë arritur marrëveshje të rëndësishme për Kosovën dhe Serbinë.