Arbëri

Për 8 mars, në Prishtinë organizohet për herë të parë marsh me biçikleta

Për 8 mars, në Prishtinë organizohet për herë të parë marsh me biçikleta
FOTO: Alban Bujari/KOHA
 

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, në Prishtinë tek Monumenti Heroinat për të parën herë u organizua marsh me biçikleta për të “transformuar shoqërinë e qytetet tona”, raporton KP. 

“Një grua në biçikletë është një grua e pavarur, e fuqishme dhe e emancipuar”, thonë organizatorët e këtij marshi.