Arbëri

Lëvizja FOL: Në Qeverinë Hoti 36% e ministrave kanë pasuri në emër të bashkëshortes, në atë Kurti kishin 85%

Lëvizja FOL: Në Qeverinë Hoti 36% e ministrave kanë pasuri në emër të bashkëshortes, në atë Kurti kishin 85%
FOTO: Driton Paqarada/KOHA
 

Lëvizja FOL ka mbajtur konferencë për media me ç’rast është bërë publikimi i raportit “Pasuria e (pa)ndarë – Posedimi i pasurisë nga zyrtaret politike dhe bashkëshortet e zyrtarëve politikë”, raporton Ekonomia Online.

Alba Jakupi, e cila bëri prezantimin e raportit, ka thënë se nga të gjeturat në Qeverinë Hoti 36% e ministrave kanë pasuri në emër të bashkëshortes, ndërsa në Qeverinë Kurti 85% e ish-ministrave kanë pasur pasuri në emër të bashkëshortes, kurse në Qeverinë Haradinaj vetëm 25%.