Arbëri

21 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

21 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri
 

21 persona kanë vdekur dhe 819 janë konfirmuar me koronavirus në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Siç njoftohet nga Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri shifrat e qytetarëve që kanë humbur jetën janë: 7 qytetarë nga Tirana, 3 qytetarë nga Durrësi, 3 qytetar nga Lushnja, 2 qytetarë nga Elbasani, 1 qytetar nga Vlora, 1 qytetar nga Fieri, 1 qytetar nga Kurbini, 1 qytetar nga Librazhdi, 1 qytetar nga Saranda, 1 qytetar nga Kavaja, të moshave 35-84 vjeç.