Arbëri

Zyberaj kërkon rinumërim të plotë të votave, thotë se kishte plan të organizuar për vjedhje të tyre

Zyberaj kërkon rinumërim të plotë të votave, thotë se kishte plan të organizuar për vjedhje të tyre
 

Jetlir Zyberaj i AKR-së, ka thënë se rinumërimi i plotë i votave është i nevojshëm.

Ai ka thënë se ka ekzistuar plani për t’ia vjedhur votat kreut të AKR-së, Behgjet Pacolli dhe po ashtu vet atij.