Arbëri

Qytetarët e Kosovës përballen me pandeminë pa sigurime shëndetësore

Qytetarët e Kosovës përballen me pandeminë pa sigurime shëndetësore
 

Paracetamol, favipiravir, fraksiparina, enoksaparin, remdesivir, lactoferrina dhe vitamina të ndryshme, janë disa nga ilaçet që kërkohen për mjekimin e koronavirusit.

Të gjitha këto ilaçe kanë një kosto. Çmimet e tyre sillen nga 0.50 euro deri në 50 euro.