Arbëri

8880 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

8880 raste aktive me COVID-19 në Kosovë
 

Numri në rritje i rasteve ditore me COVID-19 ka bërë që të ketë edhe rritje të numri të rasteve aktive nga dita në ditë. Aktualisht numri i rasteve aktive në Kosovë është 8880.

Numri total i rasteve pozitive është 71.908 raste nga 322.530 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.634 raste të vdekjes.