Arbëri

Valdet Sadiku, i ngarkuar me punë në Ambasadën në SHBA

Nga java e ardhshme Kosova do ta ketë shefin e ri të Ambasadës në Washington. Në krye të misionit kryesor diplomatik, autoritetet e kanë ngarkuar me punë ambasadorin Valdet Sadiku.

 

Nga java e ardhshme Kosova do ta ketë shefin e ri të Ambasadës në Washington. Në krye të misionit kryesor diplomatik, autoritetet e kanë ngarkuar me punë ambasadorin Valdet Sadiku.

Burime të KOHËS kanë treguar se ambasadori Sadiku tashmë është pajisur me vizë, e ka prerë biletën dhe gjatë vikendit do të udhëtojë për në Shtetet e Bashkuara.