Arbëri

Ibrahimi: Duhet të punojmë që masat aktuale të zbatohen në përpikëri

Ibrahimi: Duhet të punojmë që masat aktuale të zbatohen në përpikëri

Kryetari i Asociacionit të Komunave, Sazan Ibrahimi, ka folur në Express Intervistë për konkludimet e arritura të enjten nga Komiteti për vlerësimin dhe koordinimin e situatës epidemiologjike me COVID-19.

 

Kryetari i Asociacionit të Komunave, Sazan Ibrahimi, ka folur në Express Intervistë për konkludimet e arritura të enjten nga Komiteti për vlerësimin dhe koordinimin e situatës epidemiologjike me COVID-19.

Ai tha se në takimin e Komitetit u konstatua se “ka ngritje të lehtë të numrit të të infektuarve” dhe se masat aktuale që janë në fuqi kundër përhapjes së koronavirusit, do të vazhdojnë të funksionojnë.