Arbëri

Kush janë 120 deputetët e legjislaturës së re të Kuvendit

Kush janë 120 deputetët e legjislaturës së re të Kuvendit
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sot rezultatet e zgjedhjeve të 14 shkurtit për subjekte dhe kandidatë.

Subjekti më i votuar ka dalë Vetëvendosje me 49.95 për qind, që përkthyer në mandate do të ketë 58, derisa Vjosa Osmani ka dalë kandidatja më e votuar me 300.788 vota.