Arbëri

Osmani takohet me nënkryetaren e Këshillit Nacional të Zvicrës, Irene Kalin

Osmani takohet me nënkryetaren e Këshillit Nacional të Zvicrës, Irene Kalin
 

U.d. e presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, është takuar sot në vazhdën e takimeve në Zvicër, me nënkryetaren e parë të Këshillit Nacional të Zvicrës, Irene Kalin.

“Me një vizion të qartë për politikën kombëtare e ndërkombëtare, znj. Kalin shprehu qartë mbështetjen për Kosovën dhe dëshirën për të parë progres të vazhdueshëm në vendi ntonë. Shëndetësia, barazia gjinore, transparenca e llogaridhënia, si dhe gjithpërfshirja në politikbërje, ishin disa nga temat e trajtuara gjatë takimit”, ka shkruar Osmani në Facebook.