Arbëri

Shqipëri: 21 të vdekur dhe 851 raste të reja me COVID-19

Shqipëri: 21 të vdekur dhe 851 raste të reja me COVID-19
Foto: Ilustrim
 

851 persona kanë rezultuar pozitivë për COVID-19 në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit.

21 të tjerë kanë vdekur si pasojë e koronavirusit.