Arbëri

MSH-ja arsyetohet pas dështimit për të siguruar vaksinat, pranon se s'ka marrëveshje me Pfizerin

MSH-ja arsyetohet pas dështimit për të siguruar vaksinat, pranon se s'ka marrëveshje me Pfizerin
 

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, gjatë gjithë kohës, sidomos para zgjedhjeve të 14 shkurtit, kanë thënë se vaksinat e para anti-COVID në Kosovë do të vijnë gjatë muajit shkurt.

Dhe, tash që muaji shkurt shkoi dhe vaksinat nuk janë, Ministria e Shëndetëisë, në emër të këtyre premtimeve, ka dhënë disa arsye sipas saj, për mossigurimin e vaksinave.