Arbëri

21 të vdekur dhe 952 të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit në Shqipëri

21 të vdekur dhe 952 të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit në Shqipëri
 

21 persona kanë vdekur dhe 952 janë konfirmuar pozitivë me koronavirus në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Gjatë ditës së sotme janë kryer 1028 vaksinime antiCovid dhe që nga fillimi i vaksinimit janë kryer 13,495 vaksinime.