Arbëri

​“Vatra”: Serbia po i arreston banorët e Bujanocit dhe po ua konfiskon dokumentet

​“Vatra”: Serbia po i arreston banorët e Bujanocit dhe po ua konfiskon dokumentet
 

Lëvizja qytetare “Vatra” ka bërë të ditur se Serbia po i arreston banorët e Bujanocit dhe po ua konfiskon dokumentet.

Sipas “Vatrës”, shqiptarëve të dëbuar nga atje po u pamundësohet kalimi i kufirit për në Kosovën Lindore edhe pse ende kanë dokumente valide të Serbisë dhe po arrestohen.