Arbëri

Arifi me kërkesa për Kurtin, pret përfshirje të Preshevës në dialog dhe jetësim të Fondit Kombëtar të Solidaritetit

Arifi me kërkesa për Kurtin, pret përfshirje të Preshevës në dialog dhe jetësim të Fondit Kombëtar të Solidaritetit
Foto: KSP
 

Prishtinë, 28 shkurt (KosovaPress) - Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka kërkuar nga Qeveria e re e Kosovës, që ta përfshijë Luginën e Preshevës në dialogun Kosovë – Serbi.

Arifi për KosovaPress ka thënë se është shumë e domosdoshme kjo dhe se pret nga Qeveria Kurti 2 ta bëjë një gjë të tillë.