Arbëri

Të martën protestohet lidhur me përfaqësimin e komuniteteve në Kuvend

Të martën protestohet lidhur me përfaqësimin e komuniteteve në Kuvend
 

Të martën në ora 12:00 do të protestohet para Kuvendit të Kosovës. Protesta është organizuar nga “Nasa Inicjativa”, lidhur me përfaqësimin e komuniteteve në Kuvend.

Lajmin e ka bërë të ditur aktivisti Rron Gjinovci, i cili ka ftuar qytetarët dhe shoqërinë civile të marrin pjesë.