Arbëri

MPJ: Rusia gjithmonë është përpjekur të pengojë arritjen e një marrëveshjeje Kosovë-Serbi

MPJ: Rusia gjithmonë është përpjekur të pengojë arritjen e një marrëveshjeje Kosovë-Serbi
 

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Kosovës ka reaguar ndaj deklaratave të Ministrisë së Jashtme ruse e cila i konsideron partitë shqiptare si nacionaliste.

MPJ-ja, përmes një komunikate për media konsideron se të gjitha partitë shqiptare në Kosovë kanë orientim të qartë pro-perëndimor dhe Euro-Atlantik.