Arbëri

KQZ: Janë rinumëruar 70% e 552 vendvotimeve, procesi drejt fundit

Foto: KOHA
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka deklaruar se procesi i rinumërimit të votave dhe vlerësimit të pakove nga diaspora është në përfundim.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka deklaruar se deri më tani janë rinumëruar 70 për qind apo 377 vendvotime, nga 552 sa është numri i tyre. Ai ka thënë se rinumërimi mund të përfundojë të shtunën.