Arbëri

Serbia në pritje të pjesës së dytë “të urimit” nga SHBA-ja e BE-ja për Ditën Shtetërore

Serbia në pritje të pjesës së dytë “të urimit” nga SHBA-ja e BE-ja për Ditën Shtetërore
 

Gazeta serbe “Veçernje Novosti” shkruan se institucionet më të larta të Serbisë janë në pritje, siç është thënë të pjesës së dytë të letrës uruese për Ditën Shtetërore, që u festua më 15 shkurt.

Sipas mediave serbe do të jetë një “Non-paper”, letër jozyrtare ku shprehet qëndrimi për një çështje të caktuar, e në atë për Serbinë do të jetë qëndrimi i SHBA-së dhe BE-së se duhet të njihet pavarësia e Kosovës.