Arbëri

Buzhala: Konsumatorët do të paguajnë më pak për energji elektrike deri në maj

Buzhala: Konsumatorët do të paguajnë më pak për energji elektrike deri në maj
 

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala, ka shpjeguar arsyet pse është paguar më pak për energji elektrike nga konsumatorët gjatë muajit janar.

Buzhala ka thënë se arsyeja është shkaku i Pakos së Rimëkëmbjes të miratuar në Kuvend, ku Qeveria e ka paraparë që nga muaji janar deri në maj të subvencionohen prodhuesit e energjisë së ripërtritshme. Ai ka thënë se është ndarë shumë 16 milionë euro për këtë, dhe se kjo do të vërehet në fatura të konsumatorëve që do të jenë më të ulëta.