Arbëri

Punëtorët e Telekomit me letër udhëheqësve, kërkojnë shpëtimin e ndërmarrjes

Punëtorët e Telekomit me letër udhëheqësve, kërkojnë shpëtimin e ndërmarrjes
 

Federata Sindikale e Pavarur e Postës dhe Telekomunikacionit të Kosovës u ka nisur letër liderëve të vendit lidhur me kushtet dhe gjendjen në Telekom. Përmes një letre, Sindikata shkruan se kjo ndërmarrje është pranë kolapsit për shkak të zhvatjes dhe kontratave të dëmshme.

Sipas saj, arsyetimi i qeverive lidhur me këtë gjendje është se Telekomi ka mjaft para, derisa thotë se buxheti është në vështirësi të mëdha financiare.