Arbëri

Oda e Hotelerisë: Nuk do t’i respektojmë masat anti-Covid të paralajmëruara nga Qeveria

Oda e Hotelerisë: Nuk do t’i respektojmë masat anti-Covid të paralajmëruara nga Qeveria
 

Oda e Hotelerisë së Kosovës ka paralajmëruar se nuk do t’i respektojë masat anti-Covid të paralajmëruara nga Qeveria.

Sipas njoftimit për media, që nga fillimi i pandemisë, shumë biznese kanë pësuar shumë keq me dëmet dhe humbjet që u janë shkaktuar.