Arbëri

Kurti zotohet për 12 muaj pushim të lehonisë për prindërit e rinj e pagesa për çdo fëmijë

Kurti zotohet për 12 muaj pushim të lehonisë për prindërit e rinj e pagesa për çdo fëmijë
Foto: AP
 

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është zotuar se në qeverinë e tij do të mundësojë 12 muaj pushim të lehonisë për prindërit e rinj, ndërsa 250 euro për gjashtë muajt e parë nënave të papunësuara.

Sipas tij, kjo do të bëhet për shkak se “neni 50 i Kushtetutës sonë garanton mbrojtje, kujdes dhe mirëqenie për fëmijët tanë”.