Arbëri

Pas zgjedhjeve, rritet numri i personave që kërkojnë të testohen për COVID-19

Oborri i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, tash e një vit është bërë adresa e shumë qytetarëve. Në këtë Institut, ku ditëve të fundit është shtuar fluksi i të interesuarve, testohen mostrat për COVID-19 dhe kjo bëhet falas.

 

Oborri i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, tash e një vit është bërë adresa e shumë qytetarëve. Në këtë Institut, ku ditëve të fundit është shtuar fluksi i të interesuarve, testohen mostrat për COVID-19 dhe kjo bëhet falas.

Në një tendë, që gjendet në hyrje të Institutit, fillimisht merren mostrat e qytetarëve, të cilët nëse nuk kanë udhëzim duhet ta plotësojnë një formular. Ato mostra më pas dërgohen në laboratorin e këtij Instituti, ku edhe procedohet me testim.