Arbëri

Hoxhaj: Jam kandidati më serioz, të tjerët që nuk kanë të drejtë të jenë në listë nuk mund të zgjidhen

Hoxhaj: Jam kandidati më serioz, të tjerët që nuk kanë të drejtë të jenë në listë nuk mund të zgjidhen
 

Kandidati për kryeministër nga PDK-ja, Enver Hoxhaj, ka thënë se kjo parti po rilind, ndërsa veten e quan kandidatin më serioz për ta udhëhequr ekzekutivin.

“Kur dikush mendon që PDK-ja po shuhet, ne bëjmë përpjekje qe të rilindë. Përkundër pandemisë kudo në fushatë po shoh një mbështetje për PDK-në e për rilindjen e partisë. Hashim Thaçi e Kadria nuk janë thjesht liderë të PDK-së e UÇK-së por kontributi i tyre është në themele të lirisë së Kosovës, kjo mbështetje po ndodh falë dy liderëve dhe si parti jemi të parët qe e kemi në program. Secili e di çka do bëjmë në ekonomi, shëndetësi e në arsim, politikë të brendshme e të jashtme. PDK-ja ka program të qartë dhe unë jam i vetmi kandidat serioz për të qenë kryeministër, e të tjerët që nuk kanë të drejtë me qenë as në listë nuk mund të jenë kryeministër të hënën e 15 shkurtit”, tha ai në tubimin në Pejë.