Arbëri

Kurti-Osmani për The Guardian: Nuk mund të përballojmë mosmarrëveshje tjetër mes Washingtonit e Brukselit

Kurti-Osmani për The Guardian: Nuk mund të përballojmë mosmarrëveshje tjetër mes Washingtonit e Brukselit
 

Albin Kurti e Vjosa Osmani mirëpresin njohjen e Kosovës nga Izraeli, e duket se janë të gatshëm të dëgjojnë Washingtonin për çështjen e ambasadës, gjë që shkaktoi pakënaqësi tek pala serbe.

Për Kurtin, shkruan prestigjiozja britanike “The Guardian”, në rast mospajtimi mes Washingtonit dhe Brukselit, vend do t’i lihet superfuqive të tjera si Rusia.