Arbëri

Hyn në fuqi Marrëveshja për investime amerikane në Kosovë

Ka hyrë në fuqi marrëveshja për investime nxitëse e Korporatës Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar (DFC), e nënshkruar në dhjetor mes kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, dhe ambasadorit amerikan në Kosovë, Phillip Kosnett.

 

Ka hyrë në fuqi marrëveshja për investime nxitëse e Korporatës Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar (DFC), e nënshkruar në dhjetor mes kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, dhe ambasadorit amerikan në Kosovë, Phillip Kosnett.

“Marrëveshja e re e DFC-së për Investime Nxitëse ka hyrë në fuqi, duke ia mundësuar DFC-së vendosjen e serisë së plotë të produkteve financiare në Kosovë”, është bërë e ditur të enjten në faqen zyrtare të DFC-së në Twitter.