Arbëri

Hoxhaj: Së bashku do ta mbrojmë Kosovën nga kërcënimi i autoritarizmit

Hoxhaj: Së bashku do ta mbrojmë Kosovën nga kërcënimi i autoritarizmit
 

Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj teksa ka prezantuar listën e kandidatëve për deputetë, ka thënë se është krenar me listën e Rimëkëmbjes dhe programin që ofron partia e tij.

Hoxhaj ka thënë se Kosova dhe kombi shqiptar janë mbi partitë dhe dallimet partiake dhe se PDK-ja këtë e ka trashëgimi nga Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli.