Arbëri

Haradinaj: Kosova kërkon president të fortë, të gatshëm të ballafaqohet me Serbinë e Vuçiqin

Haradinaj: Kosova kërkon president të fortë, të gatshëm të ballafaqohet me Serbinë e Vuçiqin
 

Bartësi i listës së AAK-së, Ramush Haradinaj, kas thënë se Kosova ka nevojë për një president të fortë që punon për interesat shtetërore dhe që është i gatshëm të përballet me Serbinë dhe presidentin serb Aleksandar Vuçiq.

Haradinaj ka shpallur kandidaturën për president të Kosovës.