Arbëri

Ndryshon plani i ndihmës së Shqipërisë për vaksina, 50 mjekët kosovarë duhet të shkojnë në Tiranë

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka dalë në Aeroportin i Rinasit për të pritur vaksinat anti-COVID, të cilat pritet të mbërrijnë sonte.

Por, planet e Shqipërisë dhe Ramës kanë ndryshuar shumë, e me këtë është prekur edhe Kosova.