Arbëri

Vuçiqi i quan serbe hekurudhat në veri

Foto: Alban Bujari/ Koha Ditore
Foto: Ilustrim
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i ka quajtur serbe hekurudhat enë veri të Kosovës.

Ai pas takimit me presidentin e Francës Emmanuel Macron në Paris, ka thënë se Prishtina dëshiron të ndërtimin e hekurudhës për t’u lidhur me Rashkë dhe Kralevë, e që sipas tij, kjo do të nënkuptonte se autoritetet e Kosovës do t’i merrnin ato hekurudha. Ai i ka quajtur ato “hekurudha serbe në veri të Kosovës”.