Arbëri

Specialja përmend ndikimin e Thaçit në krijimin e Qeverisë Hoti

Specialja përmend ndikimin e Thaçit në krijimin e Qeverisë Hoti
 

Vota e ish-deputetit të AAK-së, Haxhi Shala, pro krijimit të Qeverisë Hoti është përmendur edhe në dokumentet e Zyrës së Prokurorit të Specializuar. Në arsyetimin për vazhdimin e paraburgimit për ish-presidentin Hashim Thaçi, kjo instancë ka përmendur ndikimin e tij për formimin e kësaj qeverie.

Deputeti Shala ishte deklaruar kundër votimit të Qeverisë Hoti, por një natë para se të mbahej seanca e Kuvendit, ai kishte ndërruar mendje pasi ishte vizituar në shtëpi nga Thaçi dhe ish-kryeministri Haradinaj.