Arbëri

Kurz thotë se vaksina anti-COVID do të shpërndahet në Ballkanin Perëndimor në të njëjtën kohë

 

Kancelari federal i Austrisë, Sebastian Kurz, ka thënë se shpërndarja e vaksinave anti-Covid në Ballkanin Perëndimor do të bëhet në të njëjtën kohë. Kështu ka bërë të ditur ai në një takim virtual me kryeministrin në detyrë, Avdullah Hoti.

Ndër të tjera ai ka dhënë mbështetje edhe për procesin e liberalizimit të vizave dhe lëvizjen e lirë të qytetarëve të Kosovës në zonën Schengen.