Arbëri

Thaçi dhe të tjerët mbesin në paraburgim

 

Gjykata Speciale ka refuzuar kërkesët e avokatëve për lirimin me kusht të ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi e Rexhep Selimi.

Kështu ka vendosur gjykatësi i procedurës paraprake, Nicolas Guillou i cili veç e veç ua ka refuzuar kërkesat për lirim me kusht.