Arbëri

Dëshpërimi i britanikëve me institucionet kosovare në lidhje me procesin e rekrutimeve

Jeton Mehmeti nga instituti GAP, ka folur edhe për ndihmën që jep Ambasada britanike në Prishtinë në procesin e rekrutimit për pozita të ndryshme, por edhe për dëshpërimin që kanë marrë britanikët pasi nuk janë përfillur rekomandimet e tyre.

 

Jeton Mehmeti nga instituti GAP, ka folur edhe për ndihmën që jep Ambasada britanike në Prishtinë në procesin e rekrutimit për pozita të ndryshme, por edhe për dëshpërimin që kanë marrë britanikët pasi nuk janë përfillur rekomandimet e tyre.

Mehmeti, në një intervistë në Interaktiv të KTV-së, ka thënë se në katër vitet e fundit, britanikët kanë marrë pjesë në rekrutimit e zyrtarëve për 85 pozita, në nivel qendror dhe lokal, ndërkohë që me memorandumin e fundit, ata do të ndihmojnë në rekrutimin e zyrtarëve për 12 pozita.