Arbëri

Haradinaj: PZAP-ja shkeli vendimin e Kushtetueses

Haradinaj: PZAP-ja shkeli vendimin e Kushtetueses
 

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se PZAP-ja ka shkelur në mënyrë flagrante vendimin e Kushtetueses, të KQZ-së dhe të drejtën themelore për kandidim me moscertifikimin e Shemsedin Dreshajt.

Haradinaj ka thënë se afati trevjeçar nga dënimi i Dreshajt, ka skaduar më 16 janar, ndërsa afati i dorëzimit të listave është përmbyllur më 18 janar.