Arbëri

PZAP-ja sot vendos për ankesat e subjekteve politike që nuk u certifikuan nga KQZ

 

Të martën pritet të vendoset lidhur me ankesat e subjekteve politike të cilat nuk janë certifikuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa pritet që gjatë ditës të publikojë vendimet për partitë të cilat janë ankuar ndaj vendimit të KQZ-së.